Duurzaamheid

Duurzaamheid binnen Huisman B.V.

Om een bijdrage te leveren aan het verminderen van het broeikaseffect hebben wij gekozen voor een certificering op de CO2-Prestatieladder.

Hiervoor hebben wij het beleid voor het duurzaam ondernemen, de CO2-reductiedoelstellingen en de acties geformuleerd om continu te werken aan verbetering van behaalde resultaten. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk dat we onze uitgesproken ambities communiceren en opgedane kennis voor CO2-reductie delen.

Zelf willen we op alle niveaus in de organisatie milieubewustzijn creëren en meetbare duurzaamheidsresultaten boeken. Daarom hebben we de CO2-Footprint voor de eigen organisatie opgesteld en zijn we inmiddels CO2 Bewust niveau 3 gecertificeerd volgens de CO2-Prestatieladder. Dat dwingt ons om te kiezen voor een duurzaam machinepark en te werken aan een energiearm kantoor en energiezuinige bedrijfsprocessen.

Klik hier om het zojuist verlengde CO2 Bewust niveau 3 in te zien.

co2-prestatieladder logo

Emissie-inventaris

In onderstaand document kunt u de CO2-emissie-inventarisatie over het basisjaar 2019 zien:

Energiemanagement

Het energiemanagement (volgens NEN-EN 50001) is geheel geïntegreerd in het managementsysteem van Huisman B.V. volgens de Plan-Do-Check-Act cyclus.

In onderstaande documenten is weergegeven op welke wijze binnen onze organisatie het energiemanagement wordt vormgegeven:

Voortgang reductiedoelstellingen

Periodiek maakt Huisman B.V. haar CO2-Footprint en de voortgang met betrekking tot de CO2-reductiedoelstellingen inzichtelijk. Deze voortang word intern besproken in bijvoorbeeld een toolbox of nieuwsbrief.

 

Communicatieplan

De interne en externe communicatie over het energiebeleid en de voortgang CO2-reductiedoelstellingen van Huisman B.V. is vastgelegd in onderstaand document:

Voor meer info over Co2 reductie verwijzen wij u graag door naar de site van de SKAO.

Ziet u mogelijkheden tot verbetering of reductie, dan kunt u uw individuele bijdrage sturen naar info@huismanbv.com.

Vragen? Neem contact met ons op!

0228-541389

Van maandag tot en met zondag, 24 uur per dag. Wij doen niet aan kantoortijden.

Wij zijn Huisman B.V.

Huisman B.V. is al meer dan 70 jaar een echt familiebedrijf. In 1939 startte Jan Huisman het bedrijf als veehouder en loonwerker. In 1975 namen zijn 5 zonen het bedrijf over en is het bedrijf verder doorgegroeid in loonwerk en verhuur van machines.

Vanaf de jaren 80 zijn wij (Piet, Claas, Siemen en Ben) ons ook in gaan zetten op de aannemerij zoals bijvoorbeeld grond-, sloop- en straatwerk en rioleringswerkzaamheden. Dit begon met kleine projecten, maar naderhand groeide dat uit naar steeds grotere projecten voor o.a. gemeentes en grote zaadbedrijven in de regio.

Inmiddels werken we iedere dag met meer dan 30 medewerkers en is zelfs de derde generatie (Siemen en Jelle) actief in het bedrijf.

Aannemingsbedrijf Huisman B.V.
Zuiderdijk 30
1606 MG Venhuizen

t +31 (0)228 - 541389

M +31 (0)6 - 53823382

M +31 (0)6 - 53823383

F +31 (0)228 - 543358

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget