ONZE DIENSTENMais

Voor het zaaien van mais biedt Huisman B.V. de volgende opties:

  • Traditionele manier – volveld bemesten van bouwland, frezen en zaaien
  • Opregelbemesten met RKT GPS – bemesten, frezen en daarna zaaien met RKT GPS. Op deze manier komt het zaadje daar waar de mest ook zit
  • Opregelbemesten – bemesten, vervolgens stroken frezen en daarna zaaien

Huisman B.V. is sinds 2009 actief in het opregelbemesten wat resulteert in het nodige inzicht en de benodigde ervaring voor kwalitatief goed resultaat.

Tevens beschikt Huisman B.V. over goed materieel en kennis van zaken wat nodig is voor het correct uitvoeren van de werkzaamheden. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van het volgende materieel:

  • Drie vrezen – deze worden aangevoerd door trekkers op brede banden die gevuld zijn met minder dan 1 bar lucht
  • 8 rijige maiszaaimachine – aangevoerd door een trekker op rijen cultuur (hiermee wordt de bodemdruk zo laag mogelijk gehouden)
  • 8 rijige Kemper bek – deze wordt gebruikt bij het hakselen en is makkelijk met het opzetten van het perceel en past goed bij de zaaier. De hakselaar is voorzien van NIR-sensor, vloeistoftoevoeging en eventueel dubbellucht

De silagewagens die worden gebruikt staan op hoge en brede banden om minimaal in te sporen.

Vragen? Neem contact met ons op!

0228-541389

Van maandag tot en met zondag, 24 uur per dag. Wij doen niet aan kantoortijden.

Wij zijn Huisman B.V.

Huisman B.V. is al meer dan 70 jaar een echt familiebedrijf. In 1939 startte Jan Huisman het bedrijf als veehouder en loonwerker. In 1975 namen zijn 5 zonen het bedrijf over en is het bedrijf verder doorgegroeid in loonwerk en verhuur van machines.

Vanaf de jaren 80 zijn wij (Piet, Claas, Siemen en Ben) ons ook in gaan zetten op de aannemerij zoals bijvoorbeeld grond-, sloop- en straatwerk en rioleringswerkzaamheden. Dit begon met kleine projecten, maar naderhand groeide dat uit naar steeds grotere projecten voor o.a. gemeentes en grote zaadbedrijven in de regio.

Inmiddels werken we iedere dag met meer dan 30 medewerkers en is zelfs de derde generatie (Siemen en Jelle) actief in het bedrijf.

Aannemingsbedrijf Huisman B.V.
Zuiderdijk 30
1606 MG Venhuizen

t +31 (0)228 - 541389

M +31 (0)6 - 53823382

M +31 (0)6 - 53823383

F +31 (0)228 - 543358

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget